DWT Zelte Pegasus bustent

(4)
Op voorraad

698,00

628,20

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DWT Zelte Pegasus bustent

De Pegasus is een grote en complete bustent van DWT Zelte, die de oppervlakte van 5 x 3 meter optimaal benut. Met een voorwand die als luifel gebruikt kan worden en extra frisse lucht en schaduw biedt.

Opzichzelfstaande tent

Wat direct opvalt aan de Pegasus is dat het een opzichzelfstaande tent is, met een verbinding aan uw kampeerbus. Hierdoor biedt de bustent u veel flexibiliteit. De tent kan losgekoppeld worden als u rond gaat rijden.

Inhaakbaar kuipgrondzeil

Een grondzeil doet meer dan alleen het gras afdekken. Het zorgt ervoor dat er geen insecten uw tent binnen komen via de grond. Ook werkt het goed tegen condens, vocht dat 's nachts omhoog komt of met een regenbui de grond in trekt.

Grote ventilatieramen

De Pegasus heeft vele openingen en ramen die ervoor zorgen dat de ventilatie optimaal wordt in uw bustent. Dit is essentieel voor een fijn klimaat binnenin de tent en voorkomt veel van de muffe luchten en condensvorming. Zo zitten er meerdere nokventilaties in en een grote oprolbare deur, die af te sluiten is met een gaaswand.

Verbindingsopties

Standaard wordt de tent aan uw bus verbonden met klittenband, wilt u toch een handigere en strakkere afsluiting dan kunt u kiezen voor een magneetadapterset of een van de andere opties. Deze bustent is geschikt voor bussen met een goothoogte van c.a. 180 - 220 cm.

Let op: de slaapcabines voor de Pegasus worden niet standaard meegeleverd maar zijn los bij te bestellen.

Specificaties: DWT Zelte Pegasus bustent

 • Naam: Pegasus bustent
 • PLU: 1191506
 • Merk: DWT Zelte
 • Diepte: 500 x 300 cm (b x d)
 • Geschikt als seizoenstent: ☆☆☆☆☆
 • Dak: 75D polyester met pu-coating waterkolom van 3000 mm
 • Wand: 75D polyester met pu-coating waterkolom van 3000 mm
 • Frame: 3 long-life boogstokken 12,7 mm (ommanteld fiberglas), 6 staanders van aluminium, 3 uitschuifbare aluminium dakstokken en 1 sluisstok van staal
 • Ritsen: Spiraalrits
 • Raamafdekking: Ja
 • Kleur: Antraciet/grijs/oranje
 • Gewicht gemiddelde maat: ± 27 kg
 • Inclusief: Tentdoek
  Tentvloer
  Frame
  Sluisstok
  Dakstokken en uitzetstokken
  Afspanlijnen
  Grondpennen
  Framezak
  Draagtas
 • Exclusief: 2 staanders om de luifel op te zetten
 • Bijzonderheden: Vrijstaand te gebruiken
 • Geschikt voor: Bussen met een goothoogte van c.a. 180 - 220 cm

4 Recensies voor: DWT Zelte Pegasus bustent

 • Waardeloos product
  De peinder, 26-05-2016
  Het tentdoek is zoals reeds beschreven waardeloos
  Zelf een pegasus tent gehad . Na 2 jaar weggoooien
  Doek kan niet tegn uv straling alleen tegen regen
  Koop deze tent Niet. Weggegooid geld.
  Als beter materiaal gebruikt zou worden is het wat ruimte een mooie tent
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Fjord 25 bustent
  Mila, 29-04-2016
  Al 2 jaar in gebruik,geen problemen met deze prachtige bustent,zorg wel dat de tent droog word opgeborgen.,
  Makkelijk op en af breken.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Pegasus bustent van DWT,
  Fam. van Beest, 23-10-2014
  In 2012 aangeschaft en reeds in het eerste jaar ging het grondzeil rafelen, de leverancier heeft het zeil opgestuurd naar de fabriek, maar men beweerde daar dat het geen garantie was. Ben daarna zelf naar Baunatal gereden en opheldering aldaar gevraagd, men beweerde dat het zeil er alleen was om insectenten en condens buiten te houden, ook tocht wordt buiten gehouden, maar verder mag je er niet op lopen, wordt wel lastig zo om in je bus te komen. Na enige weken echter werd er een nieuw grondzeil opgestuurd, weliswaar zonder rits, men vond zeker dat dat voor mij niet meer nodig was.
  Als klap op de vuurpijl scheurde deze zomer tijdens het inpakken het dak spontaan het doek was volgens de fabriek uitgedroogd door het intensieve gebruik in de zon, deze tent is alleen bedoeld als reistent werd er beweerd, dus geen garantie.
  Ik weet niet hoe ik dat moet interpreteren, een reistent? Mag die alleen maar meereizen zonder te gebruiken?
  Tijdens een gesprek met de vertegenwoordiger van DWT heb ik er enig begrip voor getoond dat na 2,5 jaar gebruik ik geen volledige garantie kan claimen en gevraagd of de Fa. DWT mij dan een voorstel wilde doen. Nou dat hebben ze gedaan voor €365 kon ik een nieuwe Pegasus tent kopen, Grondzeil, 2 slaaptenten, stokken en haringen heb ik nog, dus voor de aanschaf heb ik €600 betaald dan vind ik dat men mij de volle prijs berekent voor een nieuwe tent en bovendien zal ik na 2,5 jaar weer een nieuwe tent moeten kopen.
  Dus mensen wees verstandig en koop deze tent niet, want na 2,5 jaar kan je hem weggooien en ben je al je centen kwijt.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • isola bustent
  fam buikema bedum , 03-05-2014
  is al 3 jaar bij ons in gebruik voor een peugeot expert minie camper haden eerst een andere maar deze is zefstandig te plaatsen en je kan hem loslaten staan en met de bus weg ideaal voor 2personen
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief