DWT Zelte Pegasus bustent

Op voorraad

698,00

628,20

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DWT Zelte Pegasus bustent

De Pegasus is een grote en complete bustent van DWT Zelte, die de oppervlakte van 5 x 3 meter optimaal benut. Met een voorwand die als luifel gebruikt kan worden en extra frisse lucht en schaduw biedt.

Opzichzelfstaande tent

Wat direct opvalt aan de Pegasus is dat het een opzichzelfstaande tent is, met een verbinding aan uw kampeerbus. Hierdoor biedt de bustent u veel flexibiliteit. De tent kan losgekoppeld worden als u rond gaat rijden.

Inhaakbaar kuipgrondzeil

Een grondzeil doet meer dan alleen het gras afdekken. Het zorgt ervoor dat er geen insecten uw tent binnen komen via de grond. Ook werkt het goed tegen condens, vocht dat 's nachts omhoog komt of met een regenbui de grond in trekt.

Grote ventilatieramen

De Pegasus heeft vele openingen en ramen die ervoor zorgen dat de ventilatie optimaal wordt in uw bustent. Dit is essentieel voor een fijn klimaat binnenin de tent en voorkomt veel van de muffe luchten en condensvorming. Zo zitten er meerdere nokventilaties in en een grote oprolbare deur, die af te sluiten is met een gaaswand.

Verbindingsopties

Standaard wordt de tent aan uw bus verbonden met klittenband, wilt u toch een handigere en strakkere afsluiting dan kunt u kiezen voor een magneetadapterset of een van de andere opties. Deze bustent is geschikt voor bussen met een goothoogte van c.a. 180 - 220 cm.

Let op: de slaapcabines voor de Pegasus worden niet standaard meegeleverd maar zijn los bij te bestellen.

Specificaties: DWT Zelte Pegasus bustent

 • Naam: Pegasus bustent
 • PLU: 1191506
 • Merk: DWT Zelte
 • Kleur: Grijs/antraciet
 • Afmetingen: 500 x 300 cm
 • Aansluithoogte sluis: 180 x 220 cm
 • Gewicht: ± 27 kg
 • Materiaal buitentent: Polyester
 • Waterkolom: 3.000 mm
 • Grondzeil leefruimte: Inhaakbaar
 • Materiaal grondzeil: Polyester
 • Materiaal stokken: Aluminium
 • Inclusief: Draagtas, Haringen, Scheerlijnen
 • Tent of luifel ruilen: Tenten en luifels in een ongeopende verpakking kunnen onder bepaalde voorwaarden worden omgeruild. Is de tent of luifel opgezet geweest of vertoond deze gebruikssporen? Dan zijn wij genoodzaakt minimaal de waardevermindering in rekening te brengen.

Recensie: DWT Zelte Pegasus bustent

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief