DWT Zelte Atelier Chalet erker

Op voorraad
Vanaf:

429,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DWT Zelte Atelier Chalet erker

Aan de zijwanden van de Atelier Chalet voortent kunt u probleemloos een erker aanbouwen. Hiermee creëert u nog meer ruimte in uw voortent!
Met een oppervlakte van 2,30 bij 1,20 meter is de erker ook bruikbaar als slaapcabine of schuurtje.
Verkrijgbaar in diverse dessins.

Veel van de uitvoeringen zijn uit voorraad leverbaar. Sommige kleuren worden speciaal voor u besteld. Informeer naar de levertijd!

Specificaties: DWT Zelte Atelier Chalet erker

  • Naam: Atelier Chalet erker
  • PLU: 1089023C
  • Merk: DWT Zelte
  • Afmetingen: 120 x 230 cm (b x d)
  • Kleur: Keuze uit diverse dessins
  • Voorraad: Veel van de uitvoeringen zijn uit voorraad leverbaar. Sommige kleuren worden speciaal voor u besteld. Informeer naar de levertijd!
  • Dessin: Créme Graniet Kiezel Kobalt Onyx Terra

Recensie: DWT Zelte Atelier Chalet erker

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief