2e pinksterdag 21 mei zijn wij open van 10 - 17 uur!Meer info

DWS Universele hogedrukslang 50 cm

Op voorraad

22,60

19,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DWS Universele hogedrukslang 50 cm

Deze buigzame hogedrukslang is 50 cm lang en kunt u door de universele aansluiting rechtstreeks aan een gasfles koppelen. Aan het andere uiteinde van de gasslang zit een M20 uitgang met een 1,5 binnendraad.

Specificaties: DWS Universele hogedrukslang 50 cm

  • Naam: Universele hogedrukslang 50 cm
  • PLU: 1152996
  • Merk: DWS
  • Ingang: Universeel
  • Uitgang: M20 x 1,5 binnendraad

Recensie: DWS Universele hogedrukslang 50 cm

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief