Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

DWS Universele gasdrukregelaar 30 mbar 1/4 inch linkse aansluiting

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DWS Universele gasdrukregelaar 30 mbar 1/4 inch linkse aansluiting

De DWS universele gasdrukregelaar heeft een 1/4 linke aansluiting. De gasdrukregelaar zorgt ervoor dat u de gasfles eenvoudig aan de gasinstallatie koppelt. De drukregelaar voorkomt dat de druk te hoog en onregelmatig is. Dit model heeft een gasdruk van 30 mbar.

Specificaties: DWS Universele gasdrukregelaar 30 mbar 1/4 inch linkse aansluiting

  • Naam: Universele gasdrukregelaar 30 mbar 1/4 inch linkse aansluiting
  • PLU: 1251174
  • Merk: DWS
  • Aansluiting: 1/4 inch linkse aansluiting
  • Gasdruk: 30 mbar

Recensie: DWS Universele gasdrukregelaar 30 mbar 1/4 inch linkse aansluiting

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief