2e pinksterdag 21 mei zijn wij open van 10 - 17 uur!Meer info

DWS T-stuk 8mm met verdeelkraan

Op voorraad

31,50

29,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DWS T-stuk 8mm met verdeelkraan

Met dit T-stuk van DWS is het mogelijk om een gasstroom op te splitsen, waar er met de verdeelkraan ook een richting afgesloten kan worden. Bijvoorbeeld het kooktoestel afsluiten van de gasstroom, of juist een verdeelkraan aan het begin van je circuit.

De knelkoppelingen van 8 millimeter hebben aan alle zijde dezelfde maat, ook zijn ze allemaal uitgerust met een snijring voor een gasdichte afsluiting.

Specificaties: DWS T-stuk 8mm met verdeelkraan

  • Naam: T-stuk 8mm met verdeelkraan
  • PLU: 1008337
  • Merk: DWS
  • Materiaal: Messing en staal
  • Snijringen: Inclusief
  • Knelkoppeling: 8 mm
  • Binnendraad: Rechtsdraaiend

Recensie: DWS T-stuk 8mm met verdeelkraan

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief