DWS Slangtule met wartel 1/4 binnendraad

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen, m.u.v. de Waddeneilanden.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DWS Slangtule met wartel 1/4 binnendraad

Deze koppeling van DWS maakt het mogelijk om een gasslang aan te sluiten op een 1/4 rechtsdraaiend binnendraad om zo een gasdichte verbinding te maken. Het setje bestaat uit een slangtule en een wartel. Gebruik daarbij ook een slangklem om er zeker van te zijn dat de slang er niet afschuift.

Specificaties: DWS Slangtule met wartel 1/4 binnendraad

  • Naam: Slangtule met wartel 1/4 binnendraad
  • PLU: 1152076
  • Merk: DWS
  • Kleur: Goud
  • Aansluiting(en): Slangpilaar, 1/4" rechts binnendraad
  • Materiaal: Staal
  • Aansluitspanning: N.v.t.
  • Prijs per: Stuk

Recensie: DWS Slangtule met wartel 1/4 binnendraad

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief