Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

DWS Slangtule insteek

(2)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DWS Slangtule insteek

Deze insteek van DWS maakt het mogelijk om een slangtule aan te sluiten op een snelkoppeling.

Specificaties: DWS Slangtule insteek

 • Naam: Slangtule insteek
 • PLU: 1008006
 • Merk: DWS

2 Recensies voor: DWS Slangtule insteek

 • SNEL EN SIMPEL
  PASSIER RONNIE, 05-05-2013
  ZEER SNEL EN SIMPEL OP EEN VEILIGE MANIER WISSELEN TUSSEN VERSCHILLENDE APPARATEN OP ÈÈN GASFLES, IK GEBRUIK HET AL JAREN. VOORAL OP DE CAMPING. ZEER TEVREDEN.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • SIMPEL EN GOED
  PASSIER, 05-05-2013
  ZEER SNEL EN SIMPEL WISSELEN VAN APPARATEN OP UW GASFLES
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief