DWS Roos kunstplant

Op voorraad

7,95

6,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DWS Roos kunstplant

Een echte plant mooi laten bloeien valt voor veel mensen niet mee. Om het ideale klimaat voor een plant te creëren moet men met veel zaken rekening houden. Dit mooie rozenplantje bloeit altijd en is zeer onderhoudsvriendelijk.

Het gemak van een kunstplant
Een kunstplant is niet gevoelig voor zonlicht of andere invloeden en kan overal geplaatst worden. Het verschil tussen een echte plant en een kunstplant is tegenwoordig nauwelijks nog te zien. Daarnaast is de plant simpel te reinigen en gaat jarenlang mee.

Makkelijk in onderhoud
Een levende plant heeft veel aandacht en onderhoud nodig. Om de plant mooi te laten bloeien zijn het leefklimaat en de omgeving belangrijk. Zaken zoals airco, tocht, hitte, kou, droogte of direct zonlicht beïnvloeden de plant, en dienen dus perfect op elkaar afgestemd te worden. Bij een kunstplant heeft u hier geen last van, de plant kan overal geplaatst worden en heeft nooit water nodig. Ook handig tijdens een vakantie, zo heeft u geen dilemma’s meer over wie de plantjes water moet geven. Een kunstplant krijgt geen last van schimmels en ook ongedierte blijft van de plant weg omdat deze geen kunststof lusten. Deze plant kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Nog een voordeel is dat de plant er altijd mooi bij staat en ze bij u geen verpieterd plantje zullen zien staan.

Simpel een mooie sfeermaker
Met een kunstplant krijgt uw kamer direct een andere uitstraling. Op een eenvoudige manier krijgt de ruimte direct meer sfeer en krijgen bezoekers een goede eerste indruk. Een kunstplant is dan ook een goede oplossing voor bedrijfspanden, restaurants maar ook in de camper of aan het zwembad.

Geen groene vingers noodzakelijk
Een levende plant prachtig laten bloeien is een kunst, die helaas niet iedereen beheerst. Verschillende planten hebben verschillende leefklimaten nodig, en zonder dit klimaat doet een plant het aanzienlijk slechter. Ook een speciale verzorging is vaak nodig wat gezien tijdsgebrek voor veel mensen een probleem is. Met een kunstplant heeft u deze ongemakken niet. Waar de plant ook staat, deze bloeit altijd en doet het onder alle omstandigheden prima.

Spaarzame oplossing
Een kunstplant kost aanzienlijk minder dan een levende plant. Deze hoeft maar één keer aangeschaft te worden en gaat jarenlang mee. Daarnaast kost de plant niets in onderhoud.

Specificaties: DWS Roos kunstplant

 • Naam: Roos kunstplant
 • PLU: 1135782C
 • Merk: DWS
 • type: Kunstplant
 • Geschikt voor: Zowel binnen als buiten
 • Kleur: Roze
  Wit
 • Afmeting : 35 cm
 • Materiaal: Kunststof
 • Kleur: Roze Wit

Recensie: DWS Roos kunstplant

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief