Zondag 30/07 zijn wij geopend!Meer info

DWS Rechte koppeling 8 mm x slangpilaar

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DWS Rechte koppeling 8 mm x slangpilaar

Deze rechte koppeling van 8 mm is te gebruiken wanneer u een gasslang aan een 8mm gasleiding wilt koppelen. Een gasslang kan namelijk niet direct op een gasleiding geschoven worden omdat de kans dan groot is dat deze er weer af schuift. Gebruik daarom een koppelstukje en zet deze vast met een slangklem.

Specificaties: DWS Rechte koppeling 8 mm x slangpilaar

  • Naam: Rechte koppeling 8 mm x slangpilaar
  • PLU: 1007999
  • Merk: DWS
  • Materiaal: Messing

Recensie: DWS Rechte koppeling 8 mm x slangpilaar

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief