DWS Penstemon kunstplant

Op voorraad

47,50

35,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DWS Penstemon kunstplant

Een Penstemon mooi laten bloeien valt niet mee. De Penstemon komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika en gedijt het beste in kleigrond. De plant groeit en bloeit het eerste jaar in de Nederlandse tuin vaak goed, maar heeft nogal eens moeite om de harde winters te overleven. Met deze kunstplant heeft u daar geen last van, zowel binnen als buiten staat de Penstemon er het hele jaar mooi bij.

Een kunstplant is eenvoudig in onderhoud
Het fijne aan een kunstplant is dat deze amper wordt beïnvloed door externe factoren zoals zonlicht. Daarnaast is er nauwelijks verschil te zien tussen een kunstplant en een echte plant. Deze plant gaat jarenlang mee en kan overal staan.

Ook zonder groene vingers een mooie plant
Verschillende planten hebben verschillende leefomgevingen nodig. Zonder het perfecte klimaat doet een plant het aanzienlijk slechter. Een plant mooi laten bloeien is niet altijd gemakkelijk. Sommige planten vergen veel onderhoud of hebben een speciale verzorging nodig. Voor veel mensen is tijdsgebrek ook een probleemfactor. Met een kunstplant heeft u altijd een mooie bloeiende plant, zonder de ongemakken van het onderhoud. Deze plant doet het in elke omgeving namelijk prima!

Onderhoudsvriendelijk
Een levende plant onderhouden is voor veel mensen een kunst. Niet alleen heeft de plant veel aandacht nodig, ook zaken zoals de omgeving en het leefklimaat spelen een grote rol. Wanneer een plant op de tocht staat, in de zon, onder de airco of bijvoorbeeld in een te warme ruimte kan de plant hier hinder van ondervinden. Een kunstplant heeft daar geen last van en kan overal staan. Daarnaast heeft de Penstemon kunstplant geen water nodig. Hierdoor krijgt de plant geen last van schimmels. Ook hoeft u zich niet druk te maken over wie er tijdens de vakantie de plantjes water geeft. Ongedierte lust geen kunststof en nestelt zich niet in de plant. Geen verpieterde planten meer met deze prachtige Penstemon kunstplant!

Een eenvoudige sfeermaker in huis
Het plaatsen van een plant geeft direct een andere sfeer in een kamer. Zorg voor een sfeervolle ruimte met een gezellige uitstraling zodat ook bezoekers zich thuis voelen. Een kunstplant is een goede oplossing voor bij het zwembad, op de camping of in kantoorpanden.

Goed voor de portemonnee
Doordat een kunstplant maar eenmaal aangeschaft hoeft te worden, en vervolgens jarenlang kan blijven staan kost deze aanzienlijk minder dan levende planten. Ook in onderhoud kost de plant niets, waardoor de plant ook goed is voor uw portemonnee.

Specificaties: DWS Penstemon kunstplant

  • Naam: Penstemon kunstplant
  • PLU: 1135785
  • Merk: DWS
  • type: Kunstplant
  • Geschikt voor: Zowel binnen als buiten
  • Kleur: Roze
  • Afmeting : 78 cm
  • Materiaal: Kunststof

Recensie: DWS Penstemon kunstplant

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief