-36%

  • Magnolia kunstplant
  • Magnolia kunstplant
Magnolia kunstplant

DWS Magnolia kunstplant

Alleen in Schijndel

77,95

50,00

Dit artikel is alleen verkrijgbaar in de winkel in Schijndel

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DWS Magnolia kunstplant

De Magnolia is een seizoensplant die niet in elk seizoen bloeit en groeit. Daarom is de levende Magnolia plant helaas niet altijd verkrijgbaar. De Magnolia kunstplant daarentegen wel, deze bloeit voortdurend en is niet seizoensgebonden. Zo heeft u altijd een mooie Magnolia staan!

Eenvoudig te houden
Kunstplanten zijn zeer eenvoudig in onderhoud. De plant kan overal geplaatst worden en het verschil met een echte Magnolia is nauwelijks nog te zien. Daarnaast wordt de plant niet beïnvloedt door bijvoorbeeld zonlicht of andere factoren, en gaat deze jarenlang mee.

Geen groene vingers nodig
Het laten bloeien en groeien van een levende plant is niet altijd makkelijk. Sommige planten vergen veel onderhoud of een speciale verzorging. Behalve dit onderhoud is tijdsgebrek ook vaak een probleem. Een kunstplant daarentegen vergt totaal geen aandacht. Daarom is deze plant ideaal voor personen die niet in het bezit zijn van groene vingers. De kunstplant bloeit altijd en doet het onder alle omstandigheden prima!

Geen omkijken naar een kunstplant
Een levende plant heeft een speciale leefomgeving nodig om mooi te bloeien. Omgevingsfactoren zoals zonlicht, tocht, schaduw, hitte, kou of droogte spelen een grote rol. De omgeving dient dus zo goed mogelijk afgestemd te worden zodat de plant in de ideale omstandigheden groeit. Dit vergt veel tijd en aandacht, waar helaas niet iedereen toe in staat is. Soms staan levende planten er dan ook een beetje verpieterd bij en oogt het geheel wat treurig. Bij een kunstplant heeft u deze problemen niet. De plant hoeft geen aandacht, geen water, kan overal geplaatst worden en is bestand tegen alle temperaturen. Zo kan de plant zowel binnen als buiten staan. Problemen met ongedierte heeft u niet, deze houden niet van kunststof en zullen de plant mijden. Doordat de plant geen water nodig heeft hebben schimmels geen kans op overleven. Ook tijdens de vakantie hoeft niemand de plantjes water te komen geven, en bij terugkomst staat de plant er nog net zo mooi bij als toen u vertrok!

Eenvoudig sfeer in huis
Met een plant in de kamer krijgt u meteen een heel andere uitstraling. Het geheel oogt wat warmer en de kamer krijgt een andere sfeer. Een kunstplant is daarom zeker een mooie aanvulling bij zwembaden, de camper, in restaurants of bij uw kantoor.

Specificaties: DWS Magnolia kunstplant

  • Naam: Magnolia kunstplant
  • PLU: 1135786
  • Merk: DWS
  • type: Kunstplant
  • Geschikt voor: Zowel binnen als buiten
  • Kleur: Rood
  • Afmeting : 158 cm
  • Materiaal: Kunststof

Recensie: DWS Magnolia kunstplant

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief