DWS Kunststof pijpzadel 8 mm

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DWS Kunststof pijpzadel 8 mm

Deze kunststof pijpzadel van DWS is geschikt voor gasleidingen van 8 millimeter. Simpel te bevestigen met een schroef in het midden van de zadel. Als een koperleiding teveel trillingen krijgt wordt deze broos, daarom wordt het aanbevolen om elke meter een pijpzadel te monteren.

Specificaties: DWS Kunststof pijpzadel 8 mm

  • Naam: Kunststof pijpzadel 8 mm
  • PLU: 1008292
  • Merk: DWS
  • Diameter: 8 mm
  • Materiaal: Kunststof
  • Prijs per: Stuk

Recensie: DWS Kunststof pijpzadel 8 mm

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief