DWS Ficus kunstplant

Niet op voorraad

54,95

40,00

Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DWS Ficus kunstplant

Het grote voordeel van een kunstplant is het gemak. Een kunstplant heeft geen onderhoud nodig en staat er altijd prachtig bij. De plant doet het overal goed en blijft mooi.

Gebruiksgemak
Kunstplanten zijn zeer simpel in gebruik want u heeft er letterlijk geen omkijken naar. Een kunstplant heeft geen speciale aandacht nodig zoals een levende plant. Wat u ook doet, de plant bloeit altijd en zal er niet verlept uitzien. Altijd een prachtige ficus zonder te veel gedoe.

Een mooie plant, ook zonder groene vingers
Voor veel mensen is het moeilijk het ideale leefklimaat voor een plant te creëren. Om een plant mooi te laten groeien en bloeien is vaak een speciale leefomgeving nodig. Onwetendheid en tijdsgebrek zijn factoren die een rol spelen. Een kunstplant daarentegen vergt totaal geen aandacht. Wat u ook doet, de plant blijft er mooi bij staan en is ideaal voor personen die niet over groene vingers beschikken. Zo heeft u altijd een mooie kleurrijke plant in huis.

Onderhoudsvriendelijk
Een levende plant wordt door veel dingen beïnvloedt. Factoren zoals tocht, zonlicht, kou, warmte en droogte spelen een grote rol. Om een mooie plant te hebben staan dienen al deze factoren goed op elkaar afgestemd te zijn. Zo wordt de ideale leefomgeving gecreëerd. Niet iedereen lukt dit waardoor sommige planten er een beetje verpieterd bij staan. Gelukkig heeft u met een kunstplant dit probleem niet. Een kunstplant verlept niet, staat er altijd prachtig bij en kan overal geplaatst worden. Zowel binnen als buiten doet de plant het prima. Een kunstplant heeft geen water nodig en heeft hierdoor ook geen last van schimmels. Het probleem over wie de plantjes water geeft in de vakantie heeft u dus ook niet meer! Daarnaast zal ongedierte zich niet in de plant nestelen omdat deze niet van kunststof houden. Oftewel: een prachtige plant zonder de ongemakken die bij een levende plant komen kijken.

Eenvoudig een mooie sfeerplant
De sfeer van een kamer is allesbepalend voor een eerste indruk. Met een plant oogt het geheel warmer en vriendelijker. Een kunstplant is dan ook een mooie manier om kantoren, restaurants, het zwembad of de camper op te fleuren.

Voordelig in gebruik
Een kunstplant hoeft slechts eenmaal aangeschaft te worden en gaat jarenlang mee. In tegenstelling tot levende planten bent u niets kwijt aan onderhoud of verzorging. Ook in de aanschaf is een kunstplant vaak goedkoper dan een levende plant.

Specificaties: DWS Ficus kunstplant

 • Naam: Ficus kunstplant
 • PLU: 1135787
 • Merk: DWS
 • type: Kunstplant
 • Geschikt voor: Zowel binnen als buiten
 • Kleur: Groen
 • Afmeting : ± 156 cm
 • Materiaal: Kunststof

2 Recensies voor: DWS Ficus kunstplant

 • Een aanrader!
  Tessensohn, 02-06-2016
  Mooie plant en niet van echt te onderscheiden.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Mooie plant
  P.j. Breedijk, 22-03-2016
  Plant ziet er heel goed uit en heeft mooi plekje gekregen
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief