DWS Fastmount zelftappend paneelclip

Op voorraad
Vanaf:

3,50

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DWS Fastmount zelftappend paneelclip

Fastmount is een uniek bevestigingssysteem dat eenvoudig en nauwkeurig plaatsen van panelen aanzienlijk vereenvoudigt waarbij de zichtzijde verschoond blijft van lelijke schroeven. In het filmpje hierboven ziet u het mooie eindresultaat van dit systeem.

Met behulp van deze paneelclips monteert u eenvoudig en op een zichtbaar schroefloze manier panelen op wanden en/of plafonds. Omdat het werkt als een kliksysteem zijn de panelen ook heel eenvoudig weer los te halen en terug te plaatsen. Dit maakt het werken met deze paneelclips tot een zeer geschikte en keurige methode om lambrisering aan te brengen waarachter zich bijvoorbeeld nog opslagruimte bevindt of om een andere (opberg)ruimte netjes weg te werken.

Het paneelclip is verkrijgbaar als een

  • regulier model (PC-M1, wit),
  • zwaar model (PC-M2H, zwart) en
  • extra zwaar model (VS-M1, wit). Let op: dit model vereist een minimum paneeldikte van 9 mm!

Specificaties: DWS Fastmount zelftappend paneelclip

  • Naam: Fastmount zelftappend paneelclip
  • PLU: 1176850C
  • Merk: DWS
  • Geschikt voor: 10 mm boorgat
  • Bijzonderheden: Bijpassend: zelftappend gatdeel PC-F1, zelfpassend gatdeel PC-AF1 en opschroefbaar gatdeel PC-SF1
  • Prijs per: 4 stuks
  • Uitvoering : Extra zwaar Regulier Zwaar

Recensie: DWS Fastmount zelftappend paneelclip

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief