DWS Fastmount Zelfpassend paneelclip gatdeel

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DWS Fastmount Zelfpassend paneelclip gatdeel

Het bevestigen van panelen en lambrisering is met het Fastmount systeem eenvoudig, nauwkeurig en bovendien zijn de aanwezige schroeven onzichtbaar. Bekijk hierboven het korte instructiefilmpje van dit Fastmount bevestigingssysteem.

Opvallend aan dit Fastmount PC-AF1 gatdeel is de verschuifbare kern. Deze zelfpassende mogelijkheid maakt enige speling en correctie van positie mogelijk. Zo kunt het aanzicht van het paneel op de millimeter nauwkeurig positioneren. Dit onderdeel is te gebruiken met de clips PC-M1, PC-M2H en VS-M1 en toepasbaar voor gebogen panelen.

Dit Fastmount kliksysteem maakt monteren van panelen op wanden en/of plafonds stukken eenvoudiger. Bovendien is dit systeem zo ontwikkeld dat de panelen makkelijk zijn te verwijderen en weer terug te klikken. Praktisch wanneer het paneel een opberg- of voorraadplaats aan het zicht onttrekt.

Specificaties: DWS Fastmount Zelfpassend paneelclip gatdeel

  • Naam: Fastmount Zelfpassend paneelclip gatdeel
  • PLU: 1176853
  • Merk: DWS
  • Kleur: Wit
  • Geschikt voor: Montage in 35 mm boorgat
  • Bijzonderheden: Behoort bij de bijpassende paneelclips PC-M1, PC-M2H en VS-M1
  • Prijs per: 4 stuks

Recensie: DWS Fastmount Zelfpassend paneelclip gatdeel

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief