DWS Fastmount Low Profile Zelftappend paneelclip

Op voorraad

3,50

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DWS Fastmount Low Profile Zelftappend paneelclip

Paneelmontage kan met het Fastmount systeem niet beter en makkelijker. En netter. Zonder dat u schroeven nodig heeft, voorziet u wanden en/of plafonds van panelen en lambrisering. Omdat Fastmount een kliksysteem is, is het ook mogelijk om panelen los te maken en daarna weer vast te klikken. Hoe het Fastmount systeem werkt, ziet u nog beter in bovenstaand, korte instructiefilmpje.

Fastmount paneelclip voor onzichtbare paneelmontage

Het Low Profile paneelclip is verkrijgbaar in twee modellen; namelijk één geschikt voor montage in MDF- en Multiplex-platen (LP-F8) en een andere clip voor gipsplaten (LP-DF8). Tezamen met het LP-M8 paneelclip bevestigt, verwijdert en klikt u een paneel weer eenvoudig terug. Met name bij het wegwerken van een voorraad/ of opbergplaats is dit zeer praktisch. Omdat de klikelementen van het Fastmount systeem zijn verzinkt in het materiaal blijft de zichtzijde schoon van de aanwezigheid van onderdelen.

Wanneer u werkt met MDF- en Multiplex-platen, kies dan voor de LP-F8 clip en voor panelen met een minimaal dikte van 9 mm. Gaat u met gipsplaten werken, neem dan het andere model clip (LP-DF8) en gebruik gipsplaten van minimaal 12 mm.

Specificaties: DWS Fastmount Low Profile Zelftappend paneelclip

 • Naam: Fastmount Low Profile Zelftappend paneelclip
 • PLU: 1176855C
 • Merk: DWS
 • Geschikt voor: Model LP-F8:
  • montage in 25 tot 25,4 mm gat
  • multiplex en MDF, minimaal 9 mm dik

  Model LP-DF8:
  • montage in 25 mm gat
  • gips, minimal 12 mm dik
 • Bijzonderheden: Bijpassend bij paneelclip LP-M8
 • Prijs per: 4 stuks
 • Uitvoering: LP-DF8 LP-F8

Recensie: DWS Fastmount Low Profile Zelftappend paneelclip

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief