DWS Fastmount Low Profile LP-M8 Zelftappend paneelclip

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DWS Fastmount Low Profile LP-M8 Zelftappend paneelclip

Fastmount is een kliksysteem waarmee u panelen en lambrisering op een eenvoudige wijze monteert op een wand of plafond. De zichtzijde van de panelen blijft daarbij schoon van schroefgaten waardoor het eindresultaat ook nog eens keurig netjes en strak oogt. Dankzij het kliksysteem blijft het ook mogelijk om panelen los en weer vast te klikken. Hierboven, in het korte instructiefilmpje ziet u hoe het Fastmount systeem werkt.

Onzichtbare paneelmontage met Fastmount

Dit Low Profile LP-M8 zelftappend paneelclip behoort bij een van de twee Low Profile paneelclips en is, afhankelijk van de keuze tussen deze twee clips, geschikt voor gips of multiplex en mdf. Welk materiaal u ook kiest, gebruik een paneel van minimaal 9 mm. Omdat de panelen los en vast te klikken zijn, is het Fastmount systeem zeer geschikt om opberg- en opslagruimtes netjes aan het zicht te onttrekken.

Specificaties: DWS Fastmount Low Profile LP-M8 Zelftappend paneelclip

  • Naam: Fastmount Low Profile LP-M8 Zelftappend paneelclip
  • PLU: 1176857
  • Merk: DWS
  • Kleur: Wit
  • Geschikt voor: Montage in 10 mm boorgat
    Minimum paneeldikte 9 mm
  • Bijzonderheden: Bijpassend bij het Fastmount Low Profile Zelftappend paneelclip
  • Prijs per: 4 stuks

Recensie: DWS Fastmount Low Profile LP-M8 Zelftappend paneelclip

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief