DWS Dubbele nippel

Op voorraad

2,99

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DWS Dubbele nippel

De DWS Dubbele nippel is een handig verbindingsstuk. De nippel is verkrijgbaar met aan beide zijden een 1/4 buitendraad of aan beide zijden een 1/4 links buitendraad.

Specificaties: DWS Dubbele nippel

  • Naam: Dubbele nippel
  • PLU: 1008049C
  • Merk: DWS
  • Uitvoering: 1/4 buitendraad x 1/4 buitendraad 1/4 links buitendraad x 1/4 links buitendraad

Recensie: DWS Dubbele nippel

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief