DWS Chrysanthemum kunstplant

Op voorraad

6,95

5,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DWS Chrysanthemum kunstplant

Het verschil tussen een echte plant en een kunstplant is tegenwoordig nauwelijks nog te zien. Kunstplanten worden natuurgetrouw gemaakt en doen niet meer onder voor echte planten. Zo heeft u een onderhoudsvriendelijke plant zoals de kleurrijke Chrysanthemum kunstplant, om wat extra sfeer in ruimtes te brengen.

Handige en mooie sfeermaker
Planten zijn een goede manier om extra ambiance in ruimtes te brengen. Een plant zorgt niet alleen voor een gezelligere sfeer, maar is ook mede bepalend voor de uitstraling van de ruimte. Zo krijgen bezoekers van uw huis, kantoor, sportruimte, zwembad of restaurant zeker een goede eerste indruk. Natuurlijk ook leuk buiten op het terras of bij de camper.

Voordelen van een kunstplant
De moderne kunstplant is niet alleen nauwelijks meer van echt te onderscheiden, de plant is ook zonlicht bestendig. Een kunstplant kan overal geplaatst worden en gaat jarenlang mee. Ook is de plant eenvoudig schoon te maken, mocht deze na verloop van tijd stoffig worden.

Zeer onderhoudsvriendelijk
In tegenstelling tot een gewone plant heeft een kunstplant geen hinder van omgevingszaken zoals licht, koude, warmte, airco, tocht of droogte. De plant kan overal neergezet worden en heeft vanzelfsprekend geen water nodig. Hierdoor hebben schimmels geen vat op de plant. Ongedierte houdt niet van kunstplanten en zal zich daarom niet in de plant nestelen. Een ander bijkomend voordeel is dat de plant altijd mooi blijft. Een kunstplant doet het zowel binnen als buiten goed en is jarenlang houdbaar. Geen gedoe meer met verlepte planten, maar een mooie plant die altijd goed erbij staat. Ook tijdgebrek of de vraag wie de planten tijdens de vakantie verzorgd veroorzaken geen problemen meer.

Budget oplossing
Een kunstplant is niet alleen gemakkelijk in onderhoud, maar werkt ook kostenbesparend. De plant hoeft maar één keer aangeschaft te worden en kan jarenlang blijven staan. Daarnaast is een kunstplant aanschaffen stukken goedkoper dan de beplanting met gewone planten.

Groene vingers zijn geen vereiste
Levende planten mooi te laten bloeien valt niet altijd mee. Behalve tijdsgebrek is het creëren van de perfecte leefomgeving voor veel mensen ook een probleem. Bij een kunstplant heeft u dit probleem niet. Deze plant doet het namelijk prima in elk soort klimaat, zonder dat er een speciale omgeving of verzorging vereist is.

Specificaties: DWS Chrysanthemum kunstplant

 • Naam: Chrysanthemum kunstplant
 • PLU: 1135780C
 • Merk: DWS
 • type: Kunstplant
 • Geschikt voor: Zowel binnen als buiten
 • Kleur: Oranje
  Wit
  Rose
 • Afmeting : Hoogte: 32 cm
 • Kleur: Oranje Roze Wit

Recensie: DWS Chrysanthemum kunstplant

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief