Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

DWS Campinggas regelaar en slang 29 mbar

(2)
Op voorraad

10,95

9,50

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DWS Campinggas regelaar en slang 29 mbar

De DWS campinggas regelaar en slang zorgen ervoor dat de gastoevoer goed verloopt. De regelaar heeft een gasdruk van 29 mbar. Deze regelaar koppelt de gasfles aan de gasinstallatie en zorgt voor een constante druk. De slang heeft een lengte van 1,5 meter. Daarnaast is de set voorzien van twee klemmen.

Specificaties: DWS Campinggas regelaar en slang 29 mbar

 • Naam: Campinggas regelaar en slang 29 mbar
 • PLU: 1251166
 • Merk: DWS
 • Afmetingen: Lengte slang: 1,5 meter
 • Gasdruk: 29 mbar
 • Inclusief: Twee slangklemmen

2 Recensies voor: DWS Campinggas regelaar en slang 29 mbar

 • Onduidelijk
  Robert, 27-02-2018
  Onduidelijke info....kan je deze nou op een 904 gasfles draaien of wat?...ook maar 1 foto en geen foto van de onderkant/zijkant....erg onprofessioneel....heb al een keer de verkeerde besteld hier bij de Wit....erg jammer.

  R.P. Meijer
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Onvolledige informatie
  William Goossen, 03-12-2017
  Het lijkt een aardige aanbieding, maar het is niet duidelijk of deze op de campinggaz 901, 905 of 907 tankjes past. Helaas dus niet kunnen bestellen.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief