Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

DWS Binnenslot toilet en schootplaatje

(3)
Op voorraad
Vanaf:

6,30

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DWS Binnenslot toilet en schootplaatje

Het Binnenslot toilet en schootplaatje is te gebruiken op toiletdeuren of deuren die aan twee kanten geopend moeten kunnen worden. Een ideale oplossing voor in een boot, caravan of camper. Het schootplaatje dient om het slot van een drukknopsluiting tegen te houden wanneer deze in de gesloten stand staat.

Simpele montage

Installatie is eenvoudig, u boort een gat, twee schroeven erin draaien en klaar. De knop en buitenring kunt u los bijbestellen. Het is mogelijk dit systeem te combineren met spanjoletten om de deur steviger te kunnen afsluiten. Een ruimtebesparend systeem, omdat de knop netjes afgewerkt in de doorvoer zit. Wanneer u de deur wilt openen duwt u de knop in, deze komt dan naar buiten waardoor geopend kan worden.

Specificaties: DWS Binnenslot toilet en schootplaatje

 • Naam: Binnenslot toilet en schootplaatje
 • PLU: 1101231C
 • Merk: DWS
 • Materiaal: Kunststof behuizing en metaal
 • Kleur: Bruin
  Wit
 • Bediening: Tweezijdig
 • Afmetingen: 80 x 45 x 20 mm (h x b x d)
  Boorgat: Ø 26mm
  Doorvoer: 22 mm
 • Exclusief: Drukknop en buitenring niet bijgeleverd
 • Prijs per: Set
 • Kleur: Bruin Wit

3 Recensies voor: DWS Binnenslot toilet en schootplaatje

 • slotje
  h.emons, 20-03-2018
  goed werkend voor een juiste prijs
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • binnenslot toilet
  alex staelens, 14-07-2016
  is perfect volgens de verwachting
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Slot werkt hakerig
  Wustenberghs Bert, 13-07-2016
  De drukknop slaagt er niet altijd in om het slot te openen, je moet de drukknop soms erg diep induwen vooraleer het slot 'pakt'. Het geheel werkt erg hakerig, blijft soms hangen, en dit verbeterd niet na een druppel olie hier en daar.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief