DWS Bewegingschakelaar

Schrijf een review

Binnenkort leverbaar
13,99
Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DWS Bewegingschakelaar

Deze bewegingsschakelaar bevat een ingebouwde infra-rood sensor die beweging binnen een straal van 7 meter detecteert. Bij beweging schakelt de sensor aan.

Specificaties: DWS Bewegingschakelaar

  • Naam: Bewegingschakelaar
  • PLU: 1112290
  • Merk: DWS
  • Vermogen: 4A
  • Voeding: 12 - 24 VDC
  • Fitting: Ingang: Female plug 5.5/2.1
    Uitgang: Male plug 5.5/2.1
  • Afmetingen: 65 x 38 x 21 mm (l x b x h)

Recensie: DWS Bewegingschakelaar

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief