Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

DWS Knelkoppeling x binnendraad

Op voorraad
Vanaf:

4,50

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DWS Knelkoppeling x binnendraad

Dit verloopstuk van DWS maakt het mogelijk om een koperleiding aan te sluiten op een buitendraad van 1/2", 1/4" of 3/8".

Specificaties: DWS Knelkoppeling x binnendraad

 • Naam: Knelkoppeling x binnendraad
 • PLU: 1008114C
 • Merk: DWS
 • Snijringen: Inclusief
 • Knelkoppeling: 8 mm
 • Binnendraad: 1/2 rechtsom
  1/4 rechtsom
  3/8 rechtsom
 • Uitvoering: 8 mm x 1/2 binnen 8 mm x 1/4 binnen 8 mm x 3/8 binnen

Recensie: DWS Knelkoppeling x binnendraad

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief