DWS Haakse schotkoppeling

Op voorraad
Vanaf:

12,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DWS Haakse schotkoppeling

Met deze schotkoppelingen van DWS kunt u netjes een koperleiding door een wand monteren. Door de haakse vorm is het mogelijk gelijk langs de muur de leiding verder te leggen. Aan beide uiteindes zitten knelkoppelingen voor een gasdichte aansluiting.De minimale wanddikte die nodig is om de schotkoppeling te gebruiken is 3 millimeter, de maximale wanddikte bij deze haakse schotkoppeling van DWS is 20 millimeter.

Als u van plan bent de schotkoppeling te gebruiken op uw vaartuig dan wordt het aanbevolen een messing aansluiting te nemen. Staal gaat roesten en kan lekken veroorzaken in uw leiding, echter in een camper of caravan kunt u gemakkelijk staal gebruiken.

Specificaties: DWS Haakse schotkoppeling

  • Naam: Haakse schotkoppeling
  • PLU: 1008267C
  • Merk: DWS
  • Materiaal: Staal of messing
  • Snijringen: Inclusief
  • Knelkoppeling: 8 mm
  • Materiaal: Messing Staal
  • Diameter: 8 mm

Recensie: DWS Haakse schotkoppeling

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief