2e paasdag zijn wij open! Maandag 2 april van 10 - 17 uur Meer info

tot -35%

 • Azalea kunstplant
 • Azalea kunstplant
 • Azalea kunstplant
 • Azalea kunstplant
 • Azalea kunstplant
Azalea kunstplant

DWS Azalea kunstplant

Niet op voorraad

9,95

6,50

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DWS Azalea kunstplant

Een kunstplant is een zeer gebruiksvriendelijke plant. Niet alleen kan de plant overal neergezet worden, deze is ook makkelijk in onderhoud. Zo heeft men toch een kleurrijke plant in huis, zonder problemen met de verzorging of het creëren van het perfecte klimaat.

Onderhoudsvriendelijke plant
Om een levende plant te laten bloeien dient het ideale leefklimaat gecreëerd te worden. Hierbij spelen zaken zoals warmte, koude, tocht, airco, hitte, droogte en water geven een belangrijke rol. Al deze factoren hebben invloed op de plant. Bij een kunstplant heeft u deze problemen niet. De plant kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Deze heeft geen water nodig en wordt niet geteisterd door schimmel of ongedierte. De plant verpieterd niet en staat er altijd prachtig bij.

Geen groene vingers nodig
Groene vingers heeft niet iedereen, en helaas doen niet alle levende planten het uit zichzelf goed. Om een plant mooi te laten bloeien dient u de perfecte leefomgeving te creëren. Veel mensen vinden dit moeilijk en ook tijdsgebrek speelt vaak een rol. Kunstplanten hebben deze speciale aandacht niet nodig en doen het altijd. Waar u ze ook plaatst, de Azalea zal altijd blijven bloeien ongeacht in welke omstandigheden u deze plaats. Met deze mooie plant heeft u geen omkijken meer.

Simpel extra sfeer
Een mooie plant kan een ruimte helemaal afmaken. Zo krijgt de kamer extra sfeer, mooi voor bijvoorbeeld uw kantoor, serre, restaurant of op de camping.

Zuinige oplossing
Een kunstplant aanschaffen is goedkoper dan een echte plant. Daarnaast heeft u geen onderhoudskosten en bent u slechts eenmaal kosten kwijt.

Gemak van een kunstplant
Tegenwoordig zijn kunstplanten nauwelijks van echte planten te onderscheiden. Daarnaast heeft u geen omkijken naar de plant, aangezien deze geen verzorging nodig heeft. De plant gaat jarenlang mee en kan eenvoudig schoongemaakt worden.

Specificaties: DWS Azalea kunstplant

 • Naam: Azalea kunstplant
 • PLU: 1135783C
 • Merk: DWS
 • type: Kunstplant
 • Geschikt voor: Zowel binnen als buiten
 • Kleur: Rood
  Paars
 • Afmeting : 30 cm
 • Materiaal: Kunststof
 • Kleur: Paars Rood

Recensie: DWS Azalea kunstplant

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief