Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

DWS 5432 Deurklem

Niet op voorraad
25,50
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DWS 5432 Deurklem

Deze deurklem bestaat uit twee delen; een gedeelte voor tegen de wand en één voor tegen de deur, die beiden over elkaar klemmen. Alle twee de delen van de deurvanger zijn voorzien van rubbers en hiermee is het vervelende rammelende geluid van een openstaande deur afgelopen.

Het deel dat aan de deur zit, is een veerklem met twee rubberen rollen en dat schuift over het wandgedeelte. Dit laatste deel is een rechthoekige plaat en bevat een pin waarover een stootrubber is geschoven.

Specificaties: DWS 5432 Deurklem

  • Naam: 5432 Deurklem
  • PLU: 1176859
  • Merk: DWS
  • Materiaal: Messing, gepolijst
  • Afmetingen: Pinlengte muurgedeelte: 53 mm

Recensie: DWS 5432 Deurklem

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief