Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

DWS 5078 Deurklem

Niet op voorraad

0,00

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DWS 5078 Deurklem

Met deze zware deurvanger is het afgelopen met het vervelende rammelende geluid van een openstaande deur. Beide delen van deze robuuste deurklem, het muurgedeelte en deurgedeelte, zijn namelijk voorzien van rubber dat over elkaar klemt.

Het muurgedeelte is een ovale plaat met een pin waarover een ovalen stootrubber is geschoven. Het deurdeel is een veerklem met aan allebei de zijkanten een rubberen rol. Deze rollen schuiven over de pin en houden de deur vast.

Specificaties: DWS 5078 Deurklem

  • Naam: 5078 Deurklem
  • PLU: 1176860C
  • Merk: DWS
  • Materiaal: Messing, mat chroom
  • Lengte:

Recensie: DWS 5078 Deurklem

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief