Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

DWS 2-weg kraan 1/4 links

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DWS 2-weg kraan 1/4 links

Met deze handige 2-weg kraan van DWS kunt u de enkele uitgang van uw gasdrukregelaar veranderen in een dubbele aansluiting. Beide uitgangen zijn met een kraan traploos regelbaar en af te sluiten. Op de 1/4" aansluitingen van de 2-weg kraan kan een gasslang met 1/4" koppeling of een wartel met tule aangesloten worden.

Specificaties: DWS 2-weg kraan 1/4 links

  • Naam: 2-weg kraan 1/4 links
  • PLU: 1152822
  • Merk: DWS
  • Materiaal: Messing
  • Ingang: 1/4" links binnendraad
  • Uitgang: 2x 1/4" links buitendraad

Recensie: DWS 2-weg kraan 1/4 links

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief