Kies een categorie
  • Mijn account
  • De winkel & openingstijden
  • Klantenservice Hulp & contact

Drukregelaar kopen

Met een drukregelaar heeft uw gasfles altijd een constante druk, ongeacht de buitentemperatuur, die natuurlijk regelmatig verandert. De gasdruk komt zo overeen met de werkdruk van het apparaat dat u op de camping nodig heeft. Op deze manier kunt u altijd gebruik maken van uw gasinstallatie. Lees meer

Constante gasdruk

Zonder gasdrukregelaar heeft u geen constante toevoer van gas omdat de druk in een gasfles niet altijd gelijk is. De druk in de gasfles wordt namelijk bepaald door de buitentemperatuur en deze fluctueert regelmatig. Een gasdrukregelaar zorgt dat er wel een constante druk is voor de gasapparatuur die u gebruikt. Bij De Wit Schijndel kunt u terecht voor regelaars die gaan tot 30 Mbar en 50 Mbar. Sinds 2002 is een druk van 30 Mbar voorgeschreven voor gasinstallaties in voertuigen zoals campers en caravans. Het is heel belangrijk dat de gasdruk overeenkomt met de werkdruk van de aangesloten apparatuur! Globaal zijn er drie soorten drukregelaars: gasdrukregelaars voor Campingaz, universele drukregelaars en universele drukregelaars met afblaasbeveiliging (verplicht in campers, caravans, vrachtwagens en vaartuigen met gesloten gasbun).

Drukregelaars bij De Wit Schijndel

Weet u precies welke drukregelaar voor gas u aan wilt schaffen en koopt u liever online? Een groot aantal artikelen uit ons aanbod drukregelaars in de winkel kunt u ook op internet vinden; via de links bovenaan deze pagina komt u op de juiste plek terecht.

Winkelwagen
Verlanglijst
Uw favoriete artikelen bewaren, bekijken of delen? Log in of maak een account.
    • :
Er staan geen artikelen op uw verlanglijst.