Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

DoubleLock Buffalo RED SCM wielklem

Op voorraad

148,50

119,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: DoubleLock Buffalo RED SCM wielklem

De DoubleLock Buffalo RED SCM is een gebruiksvriendelijke wielklem die eenvoudig geplaatst kan worden op de velg van caravans, aanhangwagens, trailers en vouwwagens. De wielklem voorkomt de diefstal van uw kostbare bezit en schrikt met zijn duidelijk zichtbare, rode kleur dieven al af om een poging tot diefstal te wagen. Doordat de hardstalen wielklem ook de wielmoeren afdekt is het voor een dief niet mogelijk het wiel te demonteren en te vervangen.
De Buffalo RED SCM is geschikt voor stalen velgen van 13 t/m 16 inch.

Binnen 5 seconden te plaatsen!

De lichtgewicht Buffalo wielklem is supersnel te plaatsen. Binnen een paar seconden is uw aanhanger of caravan beveiligd. Zonder gereedschap, zonder losse onderdelen, zonder hulpstukken.
De DoubleLock Buffalo RED SCM wielklem heeft een geïntegreerd slot. Deze draait u open met een sleutel, u schuift de haken van de wielklem in de velggaten en u draait de klem weer op slot. Dat is alles!

SCM goedgekeurd voor verzekeringen

Vraagt de verzekering van uw nieuwe caravan om een SCM goedgekeurd antidiefstalmiddel? 'SCM'staat voor Stichting Certificering Motorvoertuigen. TNO test anti-diefstalproducten intensief voor goedkeuring met een aanvalstest, duurzaamheidtest, stoftest, vriestest en zout-/sproeitest. De DoubleLock Buffalo RED SCM wielklem voldoet aan die eisen en is dus voorzien van SCM goedkeuring. Het SCM goedkeuringsnummer is MP030801.

Specificaties: DoubleLock Buffalo RED SCM wielklem

  • Naam: Buffalo RED SCM wielklem
  • PLU: 1016782
  • Merk: DoubleLock
  • Geschikt voor: Aanhanger, Caravan, Trailer, Stalen velgen
  • Eigenschappen: SCM goedgekeurd
  • Kleur: Rood
  • Aantal meegeleverde sleutels: 5

Recensie: DoubleLock Buffalo RED SCM wielklem

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief