2e paasdag zijn wij open! Maandag 2 april van 10 - 17 uur Meer info

Doréma Slaapcabine

Op voorraad

97,90

89,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Doréma Slaapcabine

Een slaapcabine is een ideale aanwinst voor uw Doréma voortent of uitbouw. Door een slaaptent te gebruiken kunt u een aangenamere slaapplek creëren. Een tent houdt condensvorming in de nacht tegen en zorgt er ook voor dat insecten minder makkelijk binnenlopen.

Verkrijgbaar voor diverse modellen

Het is mogelijk om drie verschillende modellen te bestellen. Dit universele model past in elke Doréma, is hoger dan andere modellen en past zowel in de uitbouw als in de voortent.

Informeer naar de levertijd

De meeste uitvoeringen van deze slaapcabine worden speciaal voor u besteld. Informeer daarom naar de levertijd.

Specificaties: Doréma Slaapcabine

  • Naam: Slaapcabine
  • PLU: 1159769C
  • Merk: Doréma
  • Afmetingen: 200 x 130 cm (l x b)
  • Kleur: Wit
  • Geschikt voor: Voor in de uitbouw en in de voortent
  • Bijzonderheden: Deze slaapcabines worden speciaal voor u besteld, informeer daarom naar de levertijd
  • Uitvoering: Voortent

Recensie: Doréma Slaapcabine

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief