Doréma Royal 350 De Luxe voortent

Op bestelling
Vanaf:

1599,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Doréma Royal 350 De Luxe voortent

De Doréma Royal 350 De Luxe is een royale voortent voor de caravan. De voortent biedt veel ruimte met een diepte van 350 cm. De tent is daardoor bij uitstek geschikt voor de seizoenkampeerder.

Degelijke seizoenstent

De voortent heeft de term De Luxe niet alleen te danken aan de grootte, maar ook aan de hoge kwaliteit materialen waaruit de tent bestaat. Het gecoate Ten Cate All Season doek maakt de voortent ook geschikt als seizoenstent. Door dit materiaal is het reinigen van de tent eenvoudig. Het stevige stalen frame is voorzien van het Doréma EasyGrip snelklemsysteem. Met dit nieuwe systeem klemt u de staanders en dakliggers eenvoudig vast. Dit maakt het opzetten van de tent zeer eenvoudig.

Ruime voortent

Door de indeling van de Royal 350 De Luxe ontstaat er een zeer praktische L-vormige binnenruimte. De voortent is 240 cm diep, daarvoor bevindt zich de voorbouw met een diepte van 110 cm. De tent is daardoor makkelijk in te delen en biedt ruimte voor alle nodige kampeerspullen. De voorwanddelen van de tent kunnen omgewisseld worden, zodat de deur ook aan de andere kant te plaatsen is. De ramen van de voortent beschikken aan de buitenzijde over handige raamkleppen waarmee u de ramen volledig kunt sluiten.

Voldoende ventilatiemogelijkheden

De tent heeft een prettig leefklimaat doordat er voldoende ventilatiemogelijkheden zijn. In de nok van de tent bevindt zich een permanente en afsluitbare ventilatie-opening. De linker zijwand is voorzien van een ventilatieraam, dat door middel van ritsen met een transparante afdekklep gesloten kan worden. Ook kunt u bij mooi weer de beide zijpanelen van de voortent uitritsen, zodat er voldoende frisse lucht de tent in komt.

Omloopmaat opmeten

Bij het bestellen van deze voortent is het nodig om over de correct gemeten omloopmaat van de caravan te beschikken. Download de handleiding voor het opmeten van de omloopmaat.

Verkeerd gemeten maten zijn geheel voor uw eigen risico.

Voortenten in een ongeopende verpakking kunnen onder bepaalde voorwaarden worden omgeruild.
Is de voortent aangeschoven? In dat geval zijn wij genoodzaakt minimaal 20% van de aanschafprijs in rekening te brengen bij ruiling.

Veel van de uitvoeringen zijn uit voorraad leverbaar. Sommige maten of frames worden speciaal voor u besteld. Informeer naar de levertijd!

Specificaties: Doréma Royal 350 De Luxe voortent

 • Naam: Royal 350 De Luxe voortent
 • PLU: 1132571C
 • Merk: Doréma
 • Diepte: 350 cm
 • Geschikt als seizoenstent: Ja
 • Dak: Ten Cate All Season Wr18
 • Wand: Ten Cate All Season Wr18
 • Frame: Staal 25 mm met EasyGrip systeem
 • Ritsen: YKK 10 mm spiraal ritsen
 • Raamafdekking: Ja
 • Tentdelen: Alle wanddelen uitritsbaar
 • Gewicht gemiddelde maat: Maat 8: ± 51,5 kg
 • Inclusief: Gordijnenset, tochtstrook, wielflap, afspanners en haringen
 • Opties: Stormbandset en tussenwand
 • Uitbouw mogelijk: Ja
 • Omloopmaat meten: Ja, raadpleeg hiervoor deze opgestelde handleiding
 • Voorraad: Veel van de uitvoeringen zijn uit voorraad leverbaar. Sommige maten of frames worden speciaal voor u besteld. Informeer naar de levertijd!
 • Maat: Maat 08: Omloopmaat 825 - 850 cm Maat 09: Omloopmaat 850 - 875 cm Maat 10: Omloopmaat 875 - 900 cm Maat 11: Omloopmaat 900 - 925 cm Maat 12: Omloopmaat 925 - 950 cm Maat 13: Omloopmaat 950 - 975 cm Maat 14: Omloopmaat 975 - 1000 cm Maat 15: Omloopmaat 1000 - 1025 cm Maat 16: Omloopmaat 1025 - 1050 cm Maat 17: Omloopmaat 1050 - 1075 cm Maat 18: Omloopmaat 1075 - 1100 cm Maat 19: Omloopmaat 1100 - 1125 cm

Recensie: Doréma Royal 350 De Luxe voortent

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief