Doréma Quick Lock steunen

(2)
Op voorraad
Vanaf:

15,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Doréma Quick Lock steunen

Dankzij de Quick Lock steunen van Doréma hoeft men geen tentogen meer aan de caravan te schroeven. Dit handige bevestigingssysteem wordt bevestigd aan de pees van de voortent en klemt zicht daarna stevig vast tegen de caravanwand.

Niet meer boren in de caravan

De Quick Lock steunen klemmen zich vast aan de caravan, waardoor schroeven of boren niet meer nodig is!

Verkrijgbaar voor diverse caravans

Als u in het bezit bent van een Hobby caravan vanaf 2009 dan heeft u een speciale Quick Lock nodig. Dit geldt ook voor een Knaus of Wilk caravan vanaf 2010. Voor alle andere modellen zijn er de standaard Quick Lock steunen.

Specificaties: Doréma Quick Lock steunen

 • Naam: Quick Lock steunen
 • PLU: 1159764C
 • Merk: Doréma
 • Kleur: Wit
 • Prijs per: 3 stuks
 • Geschikt voor: Doréma voortenten
 • Bijzonderheden: Voor Hobby caravans vanaf 2009 en Knaus of Wilk caravans vanaf 2010 zijn er speciale uitvoeringen
 • Quick Lock uitvoering: Hobby caravans vanaf 2009 Knaus of Wilk caravans vanaf 2010 Standaard

2 Recensies voor: Doréma Quick Lock steunen

 • Quick lock systeem
  vermeulen, 18-04-2016
  Hr Oomen schrijft dat zijn quick lock systeem niet goed werkt op zijn Hobby van 2010. Volgens de specificaties zijn er voor Hobby caravans na 2009 speciale systemen beschikbaar, misschien de verkeerde geleverd gekregen?
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • onhandige quick lock systeem
  G. Oomen, 10-02-2016
  Op mijn Hobby caravan van 2010 passen helaas geen vaste ogen meer dus ben ik gedwongen om deze quick lock bevestigen te gebruiken. Echter al enkele malen mee gemaakt met een hevige storm dat de bevestiging los raakte van de pees van de voortent met als gevolg een half ingestorte voortent. Vroeger met de vaste haken op de caravan had je daar geen last van. Voor mij hadden ze dit nooit uit hoeven te vinden. Hoe kan ik wel vaste haken op mijn Hobby met kunststof rol wel vastzetten?
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief