Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

tot -30%

Kreta schuifluifel

Doréma Kreta schuifluifel

(3)
Op bestelling
Vanaf:

143,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Doréma Kreta schuifluifel

De Kreta is een schuifluifel van Dorema. Gemakkelijk aan de caravan te schuiven, licht van gewicht en snel op te zetten. Ideaal voor trekkers!

Verschuifbare zijwand

De zon schijnt nooit aan dezelfde kant en de wind waait niet altijd dezelfde kant op. Dan is het toch fijn als uw luifel ook hierop aangepast kan worden. Het doek is door te schuiven om zo de zijwand links of rechts te plaatsen.

Kan het hele seizoen mee

Het doek is gemaakt van Ten Cate All Season. Dit is een soort van polyester, erg duurzaam en bestand tegen verschillende weersomstandigheden.

Verkeerd gemeten maten zijn geheel voor uw eigen risico.

Luifels in een ongeopende verpakking kunnen onder bepaalde voorwaarden worden omgeruild.Is de luifel aangeschoven? In dat geval zijn wij genoodzaakt minimaal 20% van de aanschafprijs in rekening te brengen bij ruiling.

De luifel wordt geleverd exclusief frame, een stokkenset is optioneel verkrijgbaar.

Specificaties: Doréma Kreta schuifluifel

 • Naam: Kreta schuifluifel
 • PLU: 1132629C
 • Merk: Doréma
 • Diepte: 220 cm
 • Omloopmaat: 660 cm t/m 1020 cm
 • Dak: Ten Cate All Season
 • Kleur: Lichtgrijs
 • Gewicht gemiddelde maat: 6,3 kg (incl. stokkenset)
 • Exclusief: Frame
 • Omloopmaat meten: Download handleiding
 • Voorraad: Veel van de uitvoeringen zijn uit voorraad leverbaar. Sommige maten worden speciaal voor u besteld. Informeer naar de levertijd!
 • Maat: Maat 10: omloopmaat 980-1020 Maat 2: omloopmaat 660-700 Maat 3: omloopmaat 700-740 Maat 4: omloopmaat 740-780 Maat 5: omloopmaat 780-820 Maat 6: omloopmaat 820-860 Maat 7: omloopmaat 860-900 Maat 8: omloopmaat 900-940 Maat 9: omloopmaat 940-980

3 Recensies voor: Doréma Kreta schuifluifel

 • Schuifluifel Kreta.
  Martien, 18-10-2016
  Gemakkelijk aan te brengen luifel, goede communicatie en vlotte levering zoals afgesproken.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Perfect voor zijn doel
  Nina Greydanus, 17-01-2014
  Ik snap de vorige recensie niet. Levertijd is afhankelijk van of de luifel op vooraad is, dat er geen stokken bij zitten staat erbij (en is normaal)..

  De luifel zelf is hartstikke handig.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Schuifluifel Kreta
  L.Lecluse, 08-06-2013
  Nadat de levertijd met meer dan een week was overschreden, toch maar gebeld. Inderdaad: toen was er aandacht en volgde de levering binnen een dag.
  Luifel: niet duidelijk wat de levering inhield. Erop gegokt dat de stokken erbij zouden zitten: dus niet. Om snel klaar te zijn heb ik de stokken toch maar elders vandaan gehaald. Jammer, dit had op alle fronten beter gekund.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief