Dometic Sproeier 30mbar/50mbar

(1)
Op voorraad

11,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Dometic Sproeier 30mbar/50mbar

Een sproeier regelt de gastoevoer van uw Dometic koelkast, door het smalle gaatje komt precies genoeg gas voor een stabiele vlam in de brander. De sproeier is verkrijgbaar in 30 en 50 mbar. Het wordt aanbevolen de sproeier niet te reinigen of inprikken met een naald, maar altijd met lucht. De maat van het gaatje is erg belangrijk, als dit geforceerd wordt is er kans op grotere gevaarlijke vlammen in uw koelkast.

Specificaties: Dometic Sproeier 30mbar/50mbar

 • Naam: Sproeier 30mbar/50mbar
 • PLU: 1150240C
 • Merk: Dometic
 • Geschikt voor: Dometic koelkasten
 • Prijs per: Stuk
 • Uitvoering: 30 mbar 50 mbar

Recensie: Dometic Sproeier 30mbar/50mbar

 • verpakking
  J. veldhuis, 17-04-2017
  sproeier snel en goed ontvangen, opmerking voor het verzenden om hier een bedrag van 5.95 euro voor te betalen is wel heel erg veel.
  Het had ook in een envelopje gekund het pakketje was 20*20*15 cm groot.(belachelijk)
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief