Dometic RMT7 deursluiting

(2)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Dometic RMT7 deursluiting

Deze deursluiting is geschikt voor Dometic koelkast uit de RM/T7 serie. De sluiting past op een RM/T 7650/51/55, 7850/51/55 model.

Specificaties: Dometic RMT7 deursluiting

 • Naam: RMT7 deursluiting
 • PLU: 1112400-0005
 • Merk: Dometic
 • Geschikt voor: RM / T7 koelkasten

2 Recensies voor: Dometic RMT7 deursluiting

 • Recensie: Dometic RMT7 deursluiting
  jeroen v b, 10-10-2016
  heel goed 10 op 10
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • deursluiting prima maar...
  Cees van der Togt, 21-03-2016
  Er is niet veel te beoordelen aan deze Dometic deursluitinkjes. Het is helaas een heel kwetsbaar systeem, deze zullen na een aantal jaren gebruik ook wel weer stuk gaan.
  Helaas is er geen mogelijkheid tot kleurkeuze. De geleverde kleur is beige, terwijl onze koelkast grijs is.
  Het zou handig zijn om dit in de productomschrijving op te nemen.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief