ZONDAG 25 JUNI: KOOPZONDAG BIJ DE WIT! Info

Dometic RMD 8501 Rechts absorptiekoelkast

(1)
Niet op voorraad

2235,00

1769,00

Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Dometic RMD 8501 Rechts absorptiekoelkast

De absorptiekoelkasten van Dometic slijten nauwelijks, behoeven daardoor weinig onderhoud en zijn zo goed als geruisloos. De apparaten werken op accustroom, vast stroomnet of op gas. Het MES systeem geeft u de mogelijkheid om de energieselectie handmatig te bedienen.

Multifunctionele deuren

Het koel- en vriesvak van deze Dometic RMD 8501 hebben elk een afzonderlijke deur met een magneetafdichting. De twee deuren zijn tevens voorzien van een deurvergrendeling en ventilatiestand en zijn met de vingertoppen eenvoudig te openen. De ergonomische deurvakken hebben tevens een uitloopbeveiliging.

Makkelijk in gebruik

Bij het openen van deze koelkast ziet u dat het interieur voorzien is van LED verlichting. De inlegroosters, die naar eigen wens zijn te positioneren, hebben een antislipoppervlak dat het verschuiven van de gekoelde producten minimaliseert. Het reinigen van de binnenkant is zeer eenvoudig.

Het overzichtelijke bedieningspaneel met LED display is netjes geïntegreerd en vanaf de buitenkant onzichtbaar.


Let bij aanschaf op de gewenste draairichting van de deur, deze is niet verwisselbaar! Deze Dometic RMD 8551 scharniert rechts.

Dometic servicepunt

De Wit Schijndel is een Dometic servicepunt. Wij kunnen daardoor vrijwel alle onderdelen van dit product op bestelling leveren. Bekijk voor meer informatie dit nieuwsbericht.

Specificaties: Dometic RMD 8501 Rechts absorptiekoelkast

 • Naam: RMD 8501 Rechts absorptiekoelkast
 • PLU: 1081674
 • Merk: Dometic
 • Systeem: Absorptie
 • type: MES (Manual Energy Selector) - handbediende energieselectie
 • Aansluitspanning: 230 volt: 190 watt
  12 volt: 170 watt
  Gas: 22,5 g/h
 • Stroomverbruik: 230 volt: 0,82 ampère
  12 volt: 14 ampère
 • Gasaansluiting: Ja
 • Gasverbruik: 380 gram / 24 uur
 • Inhoud: 160 liter
 • Koelkast: 130 liter
 • Diepvries: 30 liter
 • Afmetingen: 1245 x 525 x 568 mm (h x b x d)
 • Gewicht: ± 37 kg
 • Bijzonderheden: *Inclusief 70 mm deurdikte

Recensie: Dometic RMD 8501 Rechts absorptiekoelkast

 • RMD 8501
  Nigel Grocock, 28-07-2015
  Al 4 jaar prima gewerkt.
  Nu in eens een probleem. Ik steek de koelkast aan. Zodra koelkast op temperatuur is slaat de vlam uit. Hij steekt weer automatisch weer aan maar na enkele minuten slaat de vlam weer uit. Weer aan weer uit tot dat het alarm ledje brand. Ik zet de koelkast uit. Na een uur of zo laat ik hem weer aansteken. Hij doet het weer tot dat de koelkast op temperatuur is, dan slaat de vlam weer uit, etc., etc.
  Wat zou de oorzaak kunnen zijn?
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief