2E PINKSTERDAG ZIJN WIJ OPEN! Info & route

Dometic Origo panhouder

Binnenkort leverbaar

41,50

39,00

Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Dometic Origo panhouder

Deze panhouder is geschikt voor de Dometic Origo 1500, Origo 3000 en de Origo 6000. Monteer de panhouder eenvoudig op uw fornuis achter de pit. Afhankelijk van de grootte van uw pan moet u de houder verschuiven.
De houders goed om de pan bevestigen zodat deze niet kan gaan schuiven. Op deze manier is de kans veel kleiner dat uw pan van het fornuis valt mocht er heviger weer zijn tijdens uw reis. Zo kunt u langer zonder problemen door koken.

Specificaties: Dometic Origo panhouder

  • Naam: Origo panhouder
  • PLU: 1011485
  • Merk: Dometic
  • Geschikt voor: Origo 1500
    Origo 3000
    Origo 6000

Recensie: Dometic Origo panhouder

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief