Dometic MovePower MVP 360 mobiel accupakket

(1)
Op voorraad

396,00

339,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Dometic MovePower MVP 360 mobiel accupakket

Het Dometic MovePower MVP 360 accupakket is speciaal ontwikkeld voor caravans die zijn uitgerust met een mover. De mover kan de energie die hij nodig heeft uit de Dometic MovePower halen zonder hierbij gebruik te hoeven maken van de accu van de caravan of camper.

Multi inzetbaar

Naast de mover kan de MovePower MVP 360 ook ingezet worden als voeding voor vele andere verbruikers in en om uw camper of caravan. Hierbij kunt u denken aan de toilet, waterpomp, verlichting en zelfs uw camera of mobiele telefoon. Maar de MovePower is ook mobiel inzetbaar. Een stabiel montageframe houdt het apparaat, met de lader, stevig op de gewenste plaats. Maar indien nodig kan de accu eenvoudig uit de houder worden genomen en naar elke gewenste locatie worden meegenomen met behulp van de praktische handgreep. Zo kunt u uw koelbox ook op het strand van stroom voorzien of uw camera op laden tijdens een picknick. Let er echter wel op dat u alleen verbruikers aansluit die een voedingspanning van 12 Volt nodig hebben.

Opladen

Het Dometic MovePower MVP 360 accupakket is uitgerust met twee accu's die tegen diepe ontlading bestand zijn en die bij een spanning van 12 V een capaciteit hebben van maar liefst 18 Ah. De geïntegreerde lader met een tweepolig laadaansluiting zorgt er hierbij voor dat de MovePower MVP 360 ook weer snel wordt bijgeladen om de gewenste apparaten van energie te kunnen blijven voorzien. Ook het gewicht hoeft geen belemmering te zijn, het complete krachtpakket weegt slechts 13,6 kg.

Specificaties: Dometic MovePower MVP 360 mobiel accupakket

 • Naam: MovePower MVP 360 mobiel accupakket
 • PLU: 1166725
 • Merk: Dometic
 • Geschikt voor: Caravans die zijn uitgerust met een mover
 • Ingangsspanning: 1 x 2-polige klemschroef voor het laden via 230 volt net
 • Uitgangsspanning: 1 x 10 A sigarettenaansteker
 • Maximale accucapaciteit: 12 volt
 • Oplaadduur: Een lege accu wordt in ca. 5 uur volledig geladen
  Gebruik hiervoor alleen de automatische IU0U-lader PerfectCharge IU812
 • Verbruik: 2x 18Ah 20h cyclusvast
 • Afmetingen: 320 x 260 x 230 mm (b x h x d)
 • Gewicht: 13,5 kg
 • Inclusief: Accu
  Automatische IU0U-lader PerfectCharge IU812
  Laadkabel
  Montageframe
  Bevestigingsriem
  2 accu-snelverbinders
  Bevestigingsschroeven
  Gebruiksaanwijzing

Recensie: Dometic MovePower MVP 360 mobiel accupakket

 • korte levensduur, duur pakket
  A. Stutterheim, 07-08-2016
  Op aanraden van mijn dealer in een nieuwe caravan bij de mover dit pakket aangeschaft. Zou lichter zijn en ook geschikt om de zonnecollector op mijn caravandak op aan te sluiten.
  Ondanks het gegeven dat de caravan het hele jaar door op het net aangesloten is, ook tijdens de winterstalling op eigen terrein, heeft de accu binnen drie jaar na de aanschaf al de geest. De mover kan nu maar 50 cm de caravan verplaatsen, dan is het einde verhaal. Gekke fratsen zijn er niet mee uitgehaald, meer dan 10 meter over vlakke of vrijwel vlakke grond wordt er niet gereden. Jammer van de 375 euro die nu afgeschreven moet worden. Garantie is kennelijk maar een jaar. Is dus een dure grap.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief