Dometic MasterFlush elektrisch toilet

Op voorraad

469,00

439,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Dometic MasterFlush elektrisch toilet

Het MasterFlush elektrisch toilet van Dometic is uitermate geschikt voor plaatsing in boten. De toiletpot kan dankzij een roteerbare sokkel 360 graden draaien. Daardoor kan ook in de krapste ruimtes een geschikte plek gevonden worden om dit toilet zo slim mogelijk te installeren.

Energiezuinig

Deze serie is zeer energiezuinig en heeft slechts 1,2 liter spoelwater nodig. Er zijn verschillende varianten van de MasterFlush lijn verkrijgbaar. Zo is er een standaard ‘spoelknop’, maar er zijn ook meer uitgebreide versie waarbij men kan kiezen uit ‘spoelen/water toevoegen/en toiletpot drogen’.

Comfort in kleinste kamer

De pot is van hoogwaardig keramiek en past op de meest gangbare standaard aansluitingen. Deze lijn bezit een zeer effectief versnippersysteem met een 10-blads RVS versnipperwiel, zodat verstoppingen geminimaliseerd worden. Het door Dometic ontworpen Omnidirectional Rotating Base Installation Technology (ORBIT) versnijdt de troep direct.

Geurloos

De MasterFlush toiletten maskeren ongewenste geuren en garanderen een snelle afvoer. De 12 volt editie vraagt slechts 20 ampère om zijn werk te doen, terwijl de 24 volt serie 10 ampère nodig heeft. De fabrikant ontving in 2014 de prestigieuze Pittman Innovation Award voor deze lijn.

Specificaties: Dometic MasterFlush elektrisch toilet

 • Naam: MasterFlush elektrisch toilet
 • PLU: 1189985C
 • Merk: Dometic
 • Spoelsysteem: Elektrisch
 • Capaciteit afvaltank: Stroomverbruik: 7120 / 7220 12V: 20 ampère
  7120 24V: 10 ampère
 • Afmetingen: 7120 / 7220 12 V: 337 x 368 x 476 mm (l x b x h)
  7120 24 V: 381 x 375 x 483 mm (l x b x h)
 • Kleur: Verkrijgbaar in verschillende kleuren
 • Bijzonderheden: Bedrading: 2 mm (tot 7,6 m totale circuitlengte) Raadpleeg ABYC-richtlijnen voor aanvullende informatie
 • Kleur: Bone Wit
 • Maat: 12 volt 24 volt

Recensie: Dometic MasterFlush elektrisch toilet

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief