Dometic Koelkastroosters

(4)
Op voorraad
Vanaf:

26,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Dometic Koelkastroosters

Een goede ventilatie achter een absorptiekoelkast voorkomt de ophoping van warmte achter de inbouwkoelkast. Daardoor worden de prestaties van een absorptiekoelkast aanzienlijk verbeterd. De LS 100 en LS 200 koelkastroosters worden in de buitenwand van de caravan of camper gemonteerd. Het LS 200 onderrooster voert koele buitenlucht aan achter de koelkast waarna de warmte door het LS 100 bovenrooster wordt afgevoerd.

Laag energieverbruik

Een extra voordeel van de Dometic ventilatieroosters is dat ze het energieverbruik van de koelkast verminderen. En ze bieden eenvoudig toegang tot de ruimte achter de koelkast. Ideaal bij service- en onderhoudswerkzaamheden zoals het reinigen van de gasbrander of de gasafvoerpijp. De koelkast hoeft dan niet uitgebouwd te worden.

Inclusief winterafdekset

De LS-serie koelkastroosters zijn perfect geschikt voor enkeldeurs koelkasten. Beide modellen worden standaard geleverd met een bijbehorende winterafdekset. Dometic adviseert deze winterafdekking te gebruiken bij temperaturen onder de 5°C. De koelkastroosters zijn zo ontworpen dat het vrijwel onmogelijk is dat er regen door de roosters valt. Alleen een juiste installatie van 2 roosters garandeert een optimale prestatie van uw koelkast.

Bovenrooster

Het LS 100 ontluchtingsrooster voorkomt de energieverspillende opbouw van warmte achter de koelkast door deze naar buiten af te voeren. Dit rooster dient dan ook zo hoog mogelijk boven de condensor gemonteerd te worden. Aan de rechterzijde is een mogelijkheid voor de afvoer van verbrandingsgassen ingebouwd.

Onderrooster

Het LS 200 beluchtingrooster voert koele buitenlucht aan achter de absorptiekoelkast. Dit bevordert de luchtcirculatie waardoor de warmte achter de koelkast beter en sneller wordt afgevoerd. De koelkast presteert daardoor zuiniger en beter. Dit koelkastrooster dient gelijk gemonteerd te worden met de vloer van het voertuig.

Specificaties: Dometic Koelkastroosters

 • Naam: Koelkastroosters
 • PLU: 1010792C
 • Merk: Dometic
 • Afmetingen: 185 x 479 mm (hxb)
 • Gatmaat: 156 x 451 mm (hxb)
 • Kleur: Wit of beige
 • Inclusief: Winterafdekking met sluitschroef
 • Kleur: Wit
 • Uitvoering: LS 100 bovenrooster LS 200 onderrooster

4 Recensies voor: Dometic Koelkastroosters

 • Goede kwaliteit en maatvast
  H. ter Schegget, 14-10-2016
  Het rooster wat ik nodig had paste precies, zelfs de gaten kwamen overeen.
  Dus het was oude eruit, goed reinigen en nieuwe erin in een uurtje gepiept.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Goede kwaliteit roosters en prima service.
  B. Geerts, 27-03-2016
  Omdat we roosters met een winterafdekking wilden en de oude roosters stuk en verkleurd waren, nieuwe besteld. Roosters paste in de oude schroefgaten. Hoeken waren iets ronder dan de originele roosters van Electrolux. Daardoor moesten we ook het basisframe vervangen. Dit was geen probleem. De ondergrond goed schoongemaakt en opnieuw gekit. We hadden de kleur beige besteld , maar bij nader inzien was dit toch niet de juiste kleur.. Binnen een paar dagen hadden we de witte versie binnen en nu rijden we weer netjes rond.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Meten is weten!!!
  R. van Driel, 26-09-2013
  Ik had een eerdere ervaring, gelijk aan de heer Schoorstra. De roosters waren toen maar enkele mm. te groot. Deze keer goed opgemeten en beide roosters bestelt. Het basisframe was nog goed en goed afgekit dus die kon ik behouden. De oude roosters er uit, de nieuwe erin, even schoonmaken erom heen en alles binnen 10 minuten klaar. En de prijzen van de Wit zijn zeer concurrerend.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Wat een mooie kwaliteit
  F.Schoorstra, 22-06-2013
  Mijn beide Electrolux roosters waren gebroken en door de vorige eigenaar in zwarte kit gedrukt en geschroefd. Alles schoongemaakt met terpentine, was het nieuwe Dometic rooster iets groter. Gelukkig heeft de verkoper er een omschrijving bijgedaan met inbouw maten. Zelfs voor mij was het vergroten van de gaten dus makkelijk. De nieuwe roosters boven en onder geplaatst. Wat een kwaliteit en wat een degelijke spullen. De bestelling werd de 2e dag al geleverd en mijn bestelling was 's avonds gedaan. Ook een top kwaliteit dus !
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief