Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Dometic Heki 2-4 montageset

Op voorraad
Vanaf:

18,50

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Dometic Heki 2-4 montageset

Deze Dometic montageset kan worden gebruikt om Heki dakluiken, maten 2 tot 4, te monteren.
De montageset is verkrijgbaar in verschillende maten om de dakluiken te kunnen monteren op verschillende dakdiktes.

Verschillende maten en kleuren

Standaard wordt de Heki 2 geleverd met de montageset van 53-60 mm. Deze set is op maat te maken door de blokjes af te zagen. Maar met de keuze uit deze verschillende maten kunt u er ook voor kiezen om een montageset te nemen die beter bij uw dakdikte past.

De verschillende maten van de montageblokjes worden aangegeven met verschillende kleuren. Zo hebben de montageblokjes van 46-53 mm de kleur blauw, van 39-46 mm zijn geel en van 32-39 mm zijn zwart. De montageset die standaard wordt meegeleverd, van 53-60 mm, is de kleur rood.


Specificaties: Dometic Heki 2-4 montageset

  • Naam: Heki 2-4 montageset
  • PLU: 1017102C
  • Merk: Dometic
  • Geschikt voor: Geschikt voor dakdiktes van 32 tot 53 mm
  • Dakdikte: 32 - 36 mm 39 - 46 mm 46 - 53 mm

Recensie: Dometic Heki 2-4 montageset

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief