2E PINKSTERDAG ZIJN WIJ OPEN! Info & route

Dometic Green Care Tabs toiletreiniging

Binnenkort leverbaar
16,75
Mail mij

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Dometic Green Care Tabs toiletreiniging

Een Green Care Tab van Dometic is een van de meest eenvoudige, krachtige en milieuvriendelijke oplossingen om de afvaltank van uw toilet geurvrij en schoon te houden. Een zakje Green Care past in elke gangbare vuilwatertank, is voldoende voor elke tankvulling en zuinig in gebruik.

Zoveel gebruiksgemak in één kleine verpakking

Reguliere flessen met toiletvloeistof zijn vaak niet alleen zwaar maar schenken meestal ook onhandig uit met knoeien en overdosering tot gevolg. Met Dometic Green Care Tab behoort dit euvel definitief tot de verleden tijd. Een pot is ruimtebesparend, een zakje is licht van gewicht, het bevat de juiste dosering en de tank én uw handen houdt u schoon.

Nauwkeurig voorgedoseerde tab voor elke tank

De voorgedoseerde tabs zijn eenvoudig te gebruiken en hebben een krachtige en milieuvriendelijke werking. U laat één tab in de watertank vallen en het omhulsel lost vanzelf op. Zo komen de korrels vrij en doen op biologische wijze hun afbrekende en reinigende taak. Zo is een Green Care Tab in de vuilwatertank een effectief reinigingsmiddel en voorkomt het onaangename geuren.

Elke pot Green Care Tabs bevat 16 zakjes.

Specificaties: Dometic Green Care Tabs toiletreiniging

  • Naam: Green Care Tabs toiletreiniging
  • PLU: 1152680
  • Merk: Dometic
  • Soort: Tabs voor de vuilwater-/afvaltank
  • Inhoud: 16 tabs
  • Dosering: 1 zakje per dosering
  • Bijzonderheden: Tankinhoud alleen ledigen bij aangegeven sanistations

Recensie: Dometic Green Care Tabs toiletreiniging

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief