Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Dometic GC100 Gasfles vulstand indicator

Op voorraad

51,00

43,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Dometic GC100 Gasfles vulstand indicator

Zet deze pen in een hoek van 90 graden tegen een gasfles en het geeft op een snelle en eenvoudige manier een indicatie van het resterende gasniveau. De indicator meet met behulp van ultrasone golven waardoor het u een betrouwbare meting geeft.

De indicator is geschikt voor alle standaard butaan en propaan gasflessen van aluminium en staal met een diameter tussen de 20 en 35 cm. De GC100 is getest op explosiegevaar en hierdoor is het een onmisbaar instrument voor bijvoorbeeld op de boot of camping.

Specificaties: Dometic GC100 Gasfles vulstand indicator

  • Naam: GC100 Gasfles vulstand indicator
  • PLU: 1112360
  • Merk: Dometic
  • Soort gas: Geschikt voor standaard butaan en propaan gasflessen
  • Hoogte: 113 mm
  • Diameter: Ø 16 mm
  • Totaalgewicht: 25 gr

Recensie: Dometic GC100 Gasfles vulstand indicator

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief