Dometic FreshWell 3000 airconditioning

(3)
Op voorraad

1549,00

1299,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Dometic FreshWell 3000 airconditioning

Deze bankairco van Dometic is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in caravans, campers en andere voertuigen met een leefruimte. Werkt het beste bij een voertuig van maximaal 8 meter lang. Voorziet de ruimte waarin de airconditioner gepositioneerd is van frisse lucht zonder stofdeeltjes. Dankzij de handige afstandsbediening kunt u de airco eenvoudig bedienen zonder op te hoeven staan.

Airconditioning modes

De bankairco heeft de volgende functies. Automatische stand, deze werkt vanuit een ingestelde stand. De airco vergelijkt de stand met de kamer temperatuur en kiest zelfstandig welke functie nodig is om terug te gaan naar de vooraf ingestelde instelling. Cooling is als u de airco specifiek aanzet om de lucht af te koelen. Heat Pump, stel een temperatuur in en de hitte pomp zorgt dat de ruimte verwarmt wordt tot die temperatuur. Circulating, in deze stand blaast de airco frisse lucht in uw leefruimte. Als laatste kunt u de airconditioner instellen om de luchtvochtigheid naar beneden te halen.

Praktische airconditioner

Omdat deze airconditioner niet op het dak hoeft is het zwaartepunt beter verdeelt over uw voertuig en blijft deze beter in balans. U kunt de lucht uitgangen afzonderlijk van elkaar plaatsen. Ook maakt deze airconditioner weinig geluid waardoor u niet constant het gezoem en gebrom op de achtergrond hoort. Verder is de airco voorzien van drie verschillende blaas-standen zodat u zelf kunt kiezen hoe hard de airconditioner staat.

Specificaties: Dometic FreshWell 3000 airconditioning

 • Naam: FreshWell 3000 airconditioning
 • PLU: 1242194
 • Merk: Dometic
 • Soort: Bank airconditioner
 • Koelvermogen: 2700 W / 9200 Btu/h
 • Verbruik koelen: 990 W
 • Verbruik verwarmen: 1100 W
 • Kleur(en): Zwart
 • Afmeting(en): 400 x 286 x 628 mm (l x b x h)
 • Regelbaar: Ja
 • Aansluitspanning: 230 V AC / 50 Hz
 • Gewicht: ± 21 kg

3 Recensies voor: Dometic FreshWell 3000 airconditioning

 • ook ingebouwd
  ben setra, 22-05-2016
  deze ingebouwd, goed te doen ,de maten van het sjabloon overnemen en de grootste kus is geklaard.
  pijpen goed proberen te verdelen in de ruimte,de warmtepomp maakt inderdaad iets meer lawaai maar zeker niet hinderlijk. Wij kunnen er goed mee overweg.
  zit ingebouwd in een grote camper van 9 meter .
  hopen er deze zomer veel profijt van te hebben.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Update op eerdere recensie
  Kurt Koevoets, 12-05-2016
  We zijn nu enkele weken verder en heb nu de airo eindelijk kunnen live kunnen testen. Verschikkelijk apparaat! De warmtepomp vibreert (ondanks installatie op antivibratiemat) enorm en de temperatuurmeter van de binnenlucht zit in de airco en niet in de IR sensor. Het effect is dat deze airco volslagen nutteloos is bij een eco inbouw methode waarbij de koude lucht lag wordt uitgeblazen. De airco slaat dan veel te vroeg af. De temperatuur op 1 mtr en daarboven is dan nog veel te warm. Heb inmiddels de buizen verlegd naar boven en dan nog slaat de airco aan en uit met cycli van een of enkele minuten.

  Vragen bij Dometic lopen vooralsnog op niets uit. Een droge verwijzing naar de inbouwhandleiding (die gevolgd is), zonder inhoudelijk antwoord te geven op de technische vragen.

  Jammer en gevoel van miskoop blijft achter....
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Net geinstalleerd
  Kurt Koevoets, 18-04-2016
  Een korte recensie van mijn ervaringen tot nu toe met de Freshwell:
  - gat voor lucht inlaat is aan de grote kant. Ik maak we wat zorgen omtrent opspattend water dat in de airco zal slaan
  - de oude versies van de Dometic hadden zij installatie van de buizen. Deze niet
  - Er is een verschil in debiet per uitgang van de luchtstroom. Dit staat niet vermeld in de handleiding. Let op bij aansluiten.
  - Het verwijderen van het stoffilter is niet heel makkelijk. het is een schuifconstructie die de piepschuim behuizen makkelijk kan aantasten
  - de koelingsfunctie werkt prima en zonder al te veel geluid
  - verwarmingsfunctie maakt een brommend geluid (reverse cycle pump) die ik niet verwacht had (ondanks installatie op een rubber anti vibratiemat.

  All in all twijfel ik achteraf of ik toch niet de truma had moeten kopen. Maar an sich prima bouwkwaliteit, koelt prima. goed werkende IR sensor.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief