Zondag 30/07 zijn wij geopend!Meer info

Dometic FreshJet airco chillout onderkader filter

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Dometic FreshJet airco chillout onderkader filter

Deze Dometic filter past op de FreshJet airco chillout onderkader. De filter moet regelmatig schoongemaakt en vervangen worden om te zorgen dat de airco schone lucht blijft produceren. Een airco filter beschermt tegen pollen, stof en vuiligheid en zorgt dat deze niet in uw airconditioner en luchtstroom komen.

Als u zeker wilt weten of u de goede filter besteld dan kunt u altijd het productienummer doorgeven (begint meestal met 958). Wij kunnen dan zien of het inderdaad om de juiste filter gaat, zo niet dan kunnen we deze voor u bestellen. Let op, bij bestelling is de levertijd ± 2 weken.

Specificaties: Dometic FreshJet airco chillout onderkader filter

  • Naam: FreshJet airco chillout onderkader filter
  • PLU: 1178384
  • Merk: Dometic
  • Afmetingen: 335 x 185 mm (l x b)
  • Kleur: Zwart
  • Geschikt voor: FresJet airco met chillout onderkader
  • Bijzonderheden: Op bestelling leverbaar. Levertijd ± 2 weken

Recensie: Dometic FreshJet airco chillout onderkader filter

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief