ZONDAG 9 JULI: EXTRA KOOPZONDAG BIJ DE WIT! Info

Dometic CR-80 koelkast lekbak

Op voorraad

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Dometic CR-80 koelkast lekbak

Deze Dometic lekbak is geschikt voor de CR-80 koelkast. Een lekbak zorgt ervoor dat condenswater van de koelkast wordt opgevangen in dit bakje. U moet het bakje af en toe nakijken om te zien of er water in staat en deze dan legen. Dit bakje is niet vaatwasbestendig en dient met de hand afgewassen te worden.

Als u zeker wilt weten of u het goede onderdeel besteld dan kunt u altijd het productienummer doorgeven. Wij kunnen dan zien of het inderdaad om het juiste onderdeel gaat, zo niet dan kunnen we deze voor u bestellen. Let op, bij bestelling is de levertijd ± 2 weken.

Specificaties: Dometic CR-80 koelkast lekbak

  • Naam: CR-80 koelkast lekbak
  • PLU: 1177974
  • Merk: Dometic
  • Afmetingen: 25 x 355 x 30 mm ( l x b x h)
  • Kleur: Blauw
  • Geschikt voor: CR-80 koelkast
  • Bijzonderheden: Op bestelling leverbaar. Levertijd ± 2 weken

Recensie: Dometic CR-80 koelkast lekbak

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief