Dometic CR 80 en CRX 80 deurbakje

Op bestelling

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Dometic CR 80 en CRX 80 deurbakje

Dit deurbakje van Dometic is een accessoire voor uw koelkast geschikt voor de CR 80 en de CRX 80. Eenvoudig in uw koelkast te plaatsen en te verwijderen voor als het deurvakje schoongemaakt moet worden. Let wel op dat dit deurvakje niet in de vaatwasser kan, maar met de hand schoongemaakt dient te worden.


Wilt u zeker weten of een bepaald onderdeel nog te verkrijgen is, of dat het product geschikt is voor uw Dometic koelkast? U kunt dan het beste een foto maken van het typeplaatje en deze doormailen. Zo kunnen we voor u kijken of het product geschikt is voor de versie die u heeft. Zo niet dan kunnen we het juiste product voor u bestellen.


Deze Dometic deurbakjes zijn op bestelling leverbaar. Levertijd op aanvraag.

Specificaties: Dometic CR 80 en CRX 80 deurbakje

  • Naam: CR 80 en CRX 80 deurbakje
  • PLU: 1179405
  • Merk: Dometic
  • Afmetingen: 375 x 65 x 30 mm (l x b x h)
  • Geschikt voor: CR 80
    CRX 80
  • Bijzonderheden: Op bestelling leverbaar. Levertijd op aanvraag.

Recensie: Dometic CR 80 en CRX 80 deurbakje

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief