Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Dometic CK 2000 Koolstof- of vetfilter

Op voorraad
Vanaf:

26,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Dometic CK 2000 Koolstof- of vetfilter

Deze koolstof of vetfilter van Dometic is geschikt voor de CK 2000 afzuigkap. Een koolstof filter helpt om de lucht in uw keuken zuiver te houden. Het neutraliseert vieze luchtjes door vet en etensgeuren te filteren. Hierdoor blijft de lucht zuiver en verkleint u het kans op een ongezonde situatie. Wel moet u regelmatig uw koolstof filter verwisselen, afhankelijk van hoe intensief u uw afzuigkap gebruikt. De vet filter vangt de vettige damp op, het is belangrijk om deze filter goed schoon te houden. Het beste kunt u de filter om de twee maanden met heet water en schoonmaakmiddel reinigen. Let goed op de staat van uw vetfilter voor optimale werking. Het koolfilter wordt per twee stuks geleverd.

Specificaties: Dometic CK 2000 Koolstof- of vetfilter

  • Naam: CK 2000 Koolstof- of vetfilter
  • PLU: 1081851C
  • Merk: Dometic
  • Bijzonderheden: Geschikt voor CK 2000 afzuigkap
    Per twee stuks
  • Uitvoering: Koolstoffilter Vetfilter

Recensie: Dometic CK 2000 Koolstof- of vetfilter

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief