Dometic Chillout Airbox luchtverdeler

Op voorraad

261,00

229,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Dometic Chillout Airbox luchtverdeler

Deze Chillout Airbox behoort noodzakelijk bij een Freshjet dakairco. Dit luchtverdeelsysteem bevat aan alle vier de kanten van de box uitblaasroosters, die individueel regelbaar zijn. Zo is elke luchtstroom traploos instelbaar en is de temperatuur regelbaar tussen de +16°C en +31°C. De functies van de Chillout Airbox luchtverdeler zijn geheel te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. De Airbox is tevens voorzien van LED verlichting.

Specificaties: Dometic Chillout Airbox luchtverdeler

 • Naam: Chillout Airbox luchtverdeler
 • PLU: 1188531
 • Merk: Dometic
 • Afmeting(en): 480 x 47 x 535 mm (b x h x d)
 • Opening dak: 400 x 400 mm (b x d)
 • Dakdikte: 25 - 60 mm
 • Regelbaar: Luchtverdeling naar uitblaasroosters traploos instelbaar
 • Temperatuurbereik: +16°C tot +31°C
 • Inclusief: Afstandsbediening
  Nachtschakeling
  Timer
  LED verlichting
  e-keur volgens EMC/voertuig-richtlijn
 • Bijzonderheden: Let op: deze Chillout Airbox behoort noodzakelijk bij een Freshjet dakairco (type 1100, 1700, 2200)

Recensie: Dometic Chillout Airbox luchtverdeler

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief